Kdo sva

Grega Likozar

Na kratko: Pozitiven, nasmejan in včasih odštekan.

Malo daljše: Fotografiram že od začetka srednje šole, ko se začel ustvarjati spomine za lokalno turistično društvo. Tako je šla zgodba postopoma naprej, najprej s portretno fotografijo in fotografiranjem parov. Resno sem se s fotografijo začel ukvarjati leta 2015, leto kasneje pa sem zato odprl tudi s.p. . Fotografija me po eni strani sprošča, po drugi pa daje odgovornost do strank, ki so mi zaupale ustvariti spomine za poročni dan, druge dogodke ter tudi pare in družine.

Vedno poskušam biti pozitiven in predvsem želim dati sproščen vtis družbi, paru ali družini. Moj način dela je spontan, nemoteč in naraven.

Če vidita v meni osebo, ki bi vama lahko ustvarila spomine, potem me le kontaktirajta.


Marko Kržišnik

Marko je v ekipi kot drugi poročni fotograf oziroma asistent in moj velik prijatelj.
Konec leta 2013 sem kupil svoj prvi DSLR fotoaparat, bolj natančno Nikon D3100 s kit objektivom, ker je bila to že od nekdaj moja skrita želja.

Na začetku moje fotografske “kariere” sem fotografiral vse od narave do makro fotografije ter dogodke ampak vedno je bila željo po nečem več, vedno je bila želja nekoč fotografirati poroke in trenutke ki se zgodijo enkrat v življenju za vedno spraviti v fotografijo in prav zato sem se odločil sodelovati.

Po naravi sem bolj rokerski karakter, ter poleg poročne fotografije uživam tudi v fotografiranju koncertov.